Teken in op ‘De Atlas der Neederlanden’

26 augustus 2013

Teken nu in op de exclusieve uitgave ‘De Atlas der Neederlanden’, over een van de topstukken uit de Bijzondere Collecties van de UvA.

Teken nu in op de exclusieve uitgave De Atlas der Neederlanden – Kaarten van de Republiek en het prille Koninkrijk, met ‘Belgiën’ en ‘Coloniën’. Dit prachtige boek door Jan Werner, conservator Kaarten en Atlassen bij de Bijzondere Collecties van de Universiteit van Amsterdam, biedt in meer dan 650 pagina’s inzicht in de Atlas der Neederlanden: de verzamelaarsatlas uit begin negentiende eeuw die een van de topstukken uit de collectie Kaarten en Atlassen vormt. Lees alles over de negen banden tellende Atlas en bewonder de vele prachtige kaarten en kaartdetails.

Dit boek verschijnt in oktober 2013 en wordt uitgegeven door de Bijzondere Collecties i.s.m. uitgeverij Asia Maior/Atlas Maior. Met uw intekening wordt u begunstiger van het project ‘Atlas der Neederlanden’ bij de Bijzondere Collecties (www.atlasderneederlanden.uva.nl). Bovendien ontvangt u dan één kaart in facsimile uit de Atlas der Neederlanden als dank voor uw steun. Van 15 augustus tot en met 15 november 2013 kunt u intekenen op deze uitgave voor slechts € 190,–. Na deze periode is de verkoopprijs € 245,–. Wacht niet te lang, want de oplage is beperkt. 

Intekenen kan via onze webwinkel of door onderstaande bon in te vullen en per post te versturen naar het vermelde adres.

Gepubliceerd door  Bijzondere Collecties UvA