Amsterdam Symposium on the History of Food 2017

17nov2017 18nov2017 09.00

Evenement

Het thema van het Amsterdam Symposium on the History of Food 2017 is ‘Making Sense of Taste’. De inleidende lezing wordt verzorgd door dr. Peter Klosse.

Het symposium wordt georganiseerd door de Bijzondere Collecties van de Universiteit van Amsterdam in samenwerking met the Amsterdam School of Historical Studies van de Universiteit van Amsterdam en de onderzoeksgroep FOST (Sociale & Culturele Voedingsstudies) van de Vrije Universiteit Brussel.

De voertaal tijdens het symposium is Engels.

ASHF 2017 logo

Tijd en plaats

Vrijdag 17 november 2017, 9.00–16.30 uur 

Zaterdag 18 november 2017, 9.00–12.30 uur

Aula van de Universiteit van Amsterdam

Singel 411, 1012 XM Amsterdam

 

Deelname en aanmelding

Aanmelden is mogelijk via onderstaande link. 

Meer informatie

Lees meer op de site Amsterdam Symposium on the History of Food

Gepubliceerd door  Bijzondere Collecties UvA