Fietstocht Modernism: in print

Fietsen langs modernistische architectuur

09sep2017 13.15 - 15.15

Evenement

De Gebouwengids heeft speciaal voor de tentoonstelling een fietstocht langs Amsterdamse modernistische architectuur samengesteld.

De fietstocht begint bij de Bijzondere Collecties aan de Oude Turfmarkt. Daar kunt u eerst de tentoonstelling bekijken. Daarna voert de tocht onder begeleiding van een gids richting Amsterdam-Zuid, en fietst u onder andere langs de Cineac in de Reguliersbreestraat, de 1e Openluchtschool in de Cliostraat, de Montessorischool in de Dürerstraat, de drive-in woningen in de Anthony van Dyckstraat en de Atelierwoningen in de Zomerdijkstraat. De fietstocht eindigt bij het Blauwe Theehuis in het Vondelpark.

Kosten: € 12,50. Voor meer informatie en aanmelden kunt u mailen naar info@degebouwengids.nl.

Let op: Heeft u een Museumkaart? Vergeet deze niet mee te nemen!