Fietstocht Modernism: in print

Fietsen langs modernistische architectuur

22jul2017 13.15 - 14.45

Evenement

De Gebouwengids heeft speciaal voor de tentoonstelling een fietstocht langs Amsterdamse modernistische architectuur samengesteld.

De fietstocht begint bij de Bijzondere Collecties aan de Oude Turfmarkt. Daar kun je eerst de tentoonstelling bekijken. Daarna voert de tocht onder begeleiding van een gids richting Amsterdam-Zuid, en fietst u onder andere langs de Cineac in de Reguliersbreestraat, de 1e Openluchtschool in de Cliostraat, de Montessorischool in de Dürerstraat, de drive-in woningen in de Anthony van Dyckstraat, de Atelierwoningen in de Zomerdijkstraat en zal eindigen bij het Blauwe Theehuis in het Vondelpark.

De volgende editie vindt plaats op 9 september. Kosten: 12,50. Voor meer informatie en aanmelden kunt u malen naar info@gebouwengids.nl.

Let op: Heeft u een Museumkaart? Vergeet deze niet mee te nemen!