Summer School History of the Book

Maandag 17 t/m vrijdag 28 augustus 2015

17aug2015 28aug2015 10.00

Evenement

Schrijf u nu in voor de Summer School History of the Book van de Bijzondere Collecties en de Leerstoelgroep Boekwetenschap en Handschriftenkunde van de UvA.

Summer School

U kunt zelf een à la carte-programma samenstellen met cursussen en workshops. Een cursus over middeleeuwse manuscripten, een workshop over de kartering van Nederland of een seminar over geborduurde boekbanden: er is voor elk wat wils.

Iedereen met interesse voor boekgeschiedenis is welkom: studenten, bibliotheek- en museummedewerkers en alle andere liefhebbers van boeken en manuscripten, bibliotheken en antiquariaten, druktechnieken en typografie.

Met flinke kortingen voor Vrienden van de Bijzondere Collecties en voor studenten aan de Universiteit van Amsterdam!